پرداخت هزینه ثبت نام آزمون GMAT

آزمون پذیرش دانش‌آموختگان مدیریت (GMAT:The Graduate Management Admission Test) یکی از بخش‌های مهم در فرآیند پذیرش گرفتن از دانشگاه‌های مدیریت و کسب و کار محسوب می‌شود. GMAT یک آزمون چندگزینه‌ای استاندارد تطبیقی رایانه‌ای است که دانشگاه‌های سراسر جهان قبولی در آن را غالباً به عنوان یکی از شرط‌های پذیرفته شدن در رشته‌های ارشد مدیریت کسب و کار (MBA) تعریف می‌کنند. آزمون GMAT تسلطتان را بر ریاضیات پایه، جبر، هندسه، تحلیل داده‌های چندمنبعی و دستور زبان ارزیابی می‌کند. از این هم مهم‌تر آزمون GMAT توانایی‌تان را برای تحلیل و ارزیابی مطالب مکتوب، تفکر انتقادی و حل مسئله می‌سنجد. GMAT پیش از هر چیز مهارت‌های تفکر انتقادی‌تان را محک می‌زند. برخورداری از قدرت استدلال و تحلیل اطلاعات شرط کلیدی برای گرفتن نمره بالا از آزمون GMAT است.

هزینه شرکت در آزمون GMAT 275 دلار است، این مبلغ شامل هزینه‌های مربوط به ارسال کارنامه به مسئولان پنج رشته انتخابی‌تان هم می‌شود. بسیار مهم است که زمان مناسبی را برای شرکت در آزمون GMAT انتخاب کنید تا هزینه  آزمون را فقط یک بار پرداخت کنید. هزینه آزمون GMAT  را می‌توانید به روش‌های مختلفی مانند کردیت کارت/ دبیت کارت، چک و حواله بانکی پرداخت کنید. البته دانشجویان ایرانی در حال حاضر امکان استفاده از این روش‌ها را ندارند؛ متقاضیان ایرانی می‌توانند از خدمات ما در یونی‌فی برای پرداخت هزینه‌های ثبت‌نام در آزمون GMAT استفاده کنید.

در ادامه فرایند ثبت‌نام در آزمون GMAT را برای‌تان توضیح می‌دهیم.

ثبت‌نام در آزمون GMAT

1ـ مراجعه به وب‌سایت MBA

مراجعه به وب‌سایت MBA

برای شروع فرایند ثبت‌نام در آزمون GMAT ابتدا باید وارد سایت رسمی MBA بشوید. بالای صفحه دکمه «Register for the GMAT» دیده می‌شود؛ روی آن کلیک کنید تا به بخش GMAT سایت هدایت شوید.

2ـ شروع ثبت‌نام در آزمون GMAT

شروع ثبت‌نام در آزمون GMAT

صفحه آزمون GMAT پس از کلیک کردن روی دکمه «Register for the GMAT» باز می‌شود و می‌توانید فرایند ثبت‌نام را شروع کنید. البته اول لازم است که پروفایلتان را در وب‌سایت MBA ایجاد کنید. برای ایجاد پروفایل می‌توانید گزینه «create account» را در بالای صفحه انتخاب کنید یا روی دکمه زردنگ «register now» در سمت چپ صفحه کلیک کنید. درهرحال به سمت صفحه ایجاد پروفایل هدایت خواهید شد.

3ـ ایجاد حساب کاربری در وب‌سایت MBA

ایجاد حساب کاربری در وب‌سایت MBA

وقتی فرایند ایجاد حساب کاربری را شروع کردید، باید نام و نشانی پست الکترونیکتان را وارد کنید. همچنین باید رمز عبوری را برای حسابتان تعریف کنید. دقت کنید که نشانی پست الکترونیکتان را به درستی وارد کنید و رمز عبوری انتخاب کنید که فراموشش نکنید. مرحله بعدی ایجاد پروفایل GMAT است.

4ـ ایجاد پروفایل GMAT

ایجاد پروفایل GMAT

مرحله بعدی پس از ایجاد حساب کاربری در وب‌سایت رسمی MBA، ایجاد پروفایل GMAT است که در اصل همان فرایند ثبت‌نام GMAT است و مستلزم ورود اطلاعات شخصی و انتخاب تاریخ و مرکز آزمون است.

5ـ ورود اطلاعات شخصی

ورود اطلاعات شخصی

برای ثبت‌نام در آزمون GMAT لازم است اطلاعات شخصی‌تان، شامل تاریخ تولد، نشانی و شماره تلفن، را وارد کنید. حواستان باشد که اطلاعات را دقیق و درست وارد کنید؛ چون پس از ایجاد پروفایل GMAT نمی‌توانید بعضی اطلاعات خاص را تغییر بدهید یا ویرایش کنید.

6ـ تأیید اطلاعات

تأیید اطلاعات

پس از تکمیل تمام فرم‌ها و بخش‌ها باید اطلاعات واردشده را تأیید کنید. تمام اطلاعات را با دقت چک کنید، چون بعضی اطلاعات خاص را پس از تأیید نهایی، دیگر خودتان نمی‌توانید تغییر بدهید و برای ویرایششان باید با مرکز خدمات مشتریان MBA تماس بگیرید و اسناد و مدارک لازم را برای تغییر ارائه بدهید.

7ـ برنامه‌ریزی برای آزمون GMAT

برنامه‌ریزی برای آزمون GMAT

پس از ایجاد پروفایل GMAT لازم است برای آزمون برنامه‌ریزی کنید که شامل انتخاب تاریخ و مرکز آزمون می‌شود. می‌توانید نزدیک‌ترین مراکز آزمون را در شهر خودتان یا شهرهای دیگر جستجو کنید. پس از انتخاب شهر و کد پستی موردنظر می‌توانید مرکز آزمون را از مراکز فهرست ارائه‌شده انتخاب کنید.

8ـ انتخاب مرکز آزمون

انتخاب مرکز آزمون

فهرستی از مراکز آزمون، براساس شهر یا کدپستی جستجوشده، روی صفحه نمایش داده می‌شود و نشانی دقیق و موقعیتشان روی نقشه نیز نشان داده می‌شود. نزدیک‌ترین مرکز آزمونی را که می‌توانید در آن حاضر شوید، انتخاب کنید. پس از انتخاب مرکز آزمون موردنظرتان نوبت به گزینش تاریخ می‌رسد.

9ـ جستجوی تاریخ

جستجوی تاریخ

برای انتخاب تاریخ آزمون GMAT ابتدا باید تاریخ‌های موجود را جستجو کنید. جستجوی تاریخ‌ها به دو روش ممکن است. روش اول این است که تاریخ‌های نزدیک به زمان خاصی در آینده را جستجو کنید؛ مثلاً فرض کنیم که می‌خواهید سه ماه بعد در آزمون GMAT شرکت کنید؛ می‌توانید تاریخ‌های موجود در آن ماه را جستجو کنید. روش دوم جستجو کردن نزدیک‌ترین تاریخ‌های آزمون است؛ این روش وقتی کاربرد دارد که برای آزمون آماده باشید. فهرستی از تاریخ‌های موجود پس از انتخاب جزئیات جستجو نمایش داده می‌شود.

10ـ انتخاب تاریخ و زمان

انتخاب تاریخ و زمان

پس از جستجوی تاریخ می‌توانید تاریخی را روی تقویم نمایش داده‌شده روی صفحه انتخاب کنید. تاریخ مناسب را با توجه به شرایطتان انتخاب کنید و بعد زمان آزمون را علامت بزنید. آزمون GMAT معمولاً در دو ساعت 8 صبح و 1 بعدازظهر برگزار می‌شود. البته ممکن است ظرفیت هر دو ساعت پر شده باشد. پس از زمان‌بندی آزمون و انتخاب مرکز، تاریخ و زمان آزمون لازم است موارد انتخاب‌شده را مرور و تأیید کنید.

11ـ مرور سفارش GMAT

 

مرور سفارش GMAT

در این مرحله باید موارد انتخاب‌شده را مرور و سفارشتان را تکمیل کنید. دقت کنید که تمام جزئیات درست باشد و تغییرات لازم را ایجاد کنید. در این مرحله 15 دقیقه فرصت دارید تا سفارشتان را کامل و هزینه را پرداخت کنید، درغیر این صورت ظرفیت رزروشده را از دست خواهید داد.

12ـ افزودن محصولات بیشتر (انتخابی)

افزودن محصولات بیشتر (انتخابی)

هنگام مرور سفارش GMAT می‌توانید محصولات دیگری را برای تقویت مهارت‌های GMAT به سفارشتان اضافه کنید. طبعاً انتخاب این محصولات موجب بالا رفتن هزینه نهایی خواهد شد.

13ـ مرور هزینه‌ها و تکمیل سفارش GMAT

مرور هزینه‌ها و تکمیل سفارش GMAT 

در پایان پیش از تکمیل سفارش می‌توانید هزینه‌ها را بررسی کنید. لزوم پرداخت مالیات به کشوری بستگی دارد که مرکز آزمون انتخابی‌تان در آن‌جا قرار دارد.

14ـ انتخاب روش پرداخت

انتخاب روش پرداخت

 

پس از آن‌که سفارش GMAT را به دقت و به‌طور کامل مرور کردید و از صحت جزئیات برنامه‌ریزی آزمون مطمئن شدید، باید روش پرداخت را انتخاب کنید. MBA برای آزمون GMAT  فقط پرداخت با کردیت کارت را می‌پذیرد. در این مرحله نیز یک بار دیگر فرصت دارید تا خلاصه فاکتور پرداخت را بررسی کنید.

15ـ موافقت با شرایط

موافقت با شرایط

پیش از پرداخت هزینه آزمون GMAT لازم است با شرایط استفاده از کردیت کارت و ضوابط وب‌سایت MBA موافقت کنید. در این مرحله باید اطلاعات کردیت کارت را وارد و تراکنش را کامل کنید تا سفارش GMAT نهایی شود.

16ـ پرداخت هزینه آزمون GMAT

پرداخت هزینه آزمون GMAT 

مرحله پایانی پیش از نهایی کردن وقت آزمون GMAT این است که هزینه شرکت در آزمون را پرداخت کنید. MBA فقط کردیت کارت‌های اصلی را می‌پذیرد، چون این روش پرداخت راحت‌تر است و زمان پردازش ندارد. هزینه آزمون 275 دلار به‌علاوه مالیات است. متأسفانه از آن‌جا که کردیت کارت در ایران در دسترس نیست، دانشجویان و متقاضیان ایرانی برای پرداخت هزینه آزمون GMAT به کردیت کارت دسترسی ندارند و بنابراین با مشکلات متعدد روبه‌رو می‌شوند. خوشبختانه گروه ما در یونی‌فی راه‌حلی را برای این مشکلات یافته است تا شهروندان ایرانی بتوانند هزینه آزمون GMAT را به ریال بپردازند. به محض این‌که مبلغ دقیق را به ریال اعلام کنید، گروه ما فرایند ثبت‌نام GMAT را شروع می‌کند. برای کسب اطلاعات بیشتر کافی است با یونی‌فی تماس بگیرید تا همکارانمان راهنمایی‌تان کنند.

پرداخت هزینه آزمون GMAT با UniFee

گروه ما در یونی‌فی روش کارآمدی را برای پرداخت هزینه آزمون GMAT ایجاد کرده است. پلتفرم ما، برخلاف بسیاری از پلتفرم‌های دیگر، طیف وسیعی از خدمات گوناگون، از قبیل ثبت‌نام در آزمون GMAT و نهایی‌کردن فرایند ایجاد پروفایل، را ارائه می‌دهد.

یونی‌فی یک شرکت کانادایی ثبت‌شده و رسمی است که در زمینه انواع روش‌های پرداخت تخصص دارد. یونی‌فی نام شناخته‌شده‌ای در ایران است و درگاه مطمئن و معتبرش نیازهای ایرانیان را برای انواع پرداخت‌ها برآورده می‌کند.

وب‌سایت MBA فقط پرداخت از طریق کردیت کارت‌های اصلی را قبول می‌کند. چون ایرانیان امکان استفاده از این روش پرداخت را ندارند، یونی‌فی برای رزرو راحت و بی‌دردسر وقت آزمون به دانشجویان کمک می‌کند. لازم نیست خودتان را درباره پیچیدگی‌های استفاده از کردیت کارت نگران کنید، راحت بنشینید و بقیه کارها را به تیم ما در یونی فی بسپارید. با خیال آسوده می‌توانید تمام تمرکزتان را روی آماده شدن برای آزمون بگذارید.

قبولی در آزمون GMAT ، به کمک یونی فی فقط به اندازه یک تراکنش با شما فاصله دارد. می‌توانید از نرم‌افزارهای موبایلی برای پرداخت هزینه GMAT به ریال استفاده کنید. گروه ما فرایند ثبت‌نامتان را در GMAT بلافاصله پس از پرداخت شروع می‌کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با کارشناسان ما در UniFee تماس بگیرید. همچنین برای گرفتن وقت مشاوره کافی است فرم زیر را کامل کنید.

پرسش‌های متداول

آزمون GMAT سخت است یا آسان؟

هر ساله بیش از دویست هزار نفر در آزمون GMAT شرکت می‌کنند و فقط 6% نمره 720 یا بالاتر کسب می‌کنند. از تحلیل این داده‌ها نتیجه می‌گیریم که آزمون GMAT آزمون دشواری است و برای کسب نمره بالاتر از 700 باید به سختی تلاش کنید.

ریاضیات جزء موارد آزمون GMAT است؟

سؤالات جبر آزمون GMAT عموماً بالاتر از سطح دبیرستان نیست.

هزینه شرکت در آزمون GMAT چقدر است؟

هزینه شرکت در آزمون به محل انجام آزمون بستگی دارد. اگر مراکز آزمون ایالات متحده را انتخاب کرده باشید، هزینه آزمون معادل 250 دلار خواهد بود.

آزمون GMAT شامل چه درس‌هایی می‌شود؟

آزمون‌ GMAT از موضوعات مختلفی مانند کمّی، منطق و استدلال در بخش‌های استدلال کلامی، استدلال کمّی و استدلال یک‌پارچه تشکیل می‌شود.

چند بار می‌توانم در آزمون GMAT شرکت کنم؟

متقاضیان می‌توانند حداکثر دو بار در آزمون برخط GMAT شرکت کنند. تعداد آزمون‌های اینترنتی در 5 آزمونی که می‌توانید در طول یک سال در آن شرکت کنید، محاسبه می‌شود. هر فرد تنها 8 بار در طول عمرش می‌تواند آزمون GMAT بدهد.

ارتباط با ما