احتمالا الان که با این مقاله مواجه شدهاید، به مرحلهای از درخواست پذیرش دانشگاه (یا همان اپلای کردن خودمان) رسیدهاید که باید هزینه ثبت درخواست پذیرش (اپلیکیشن فی، ادمیشن فی) را پرداخت کنید.
شاید هم با مقوله اپلای کردن تازه آشنا شدهاید و میخواهید تمام مراحل را از قبل بشناسید و بعد اقدام به فرستادن درخواست پذیرش کنید، به هرحال در این مقاله به ساده ترین شکل برای شما توضیح میدهیم که اپلیکیشن فی چیست؟ چرا دریافت میشود؟ چگونه باید پرداخت شود؟ پس گرفتن مبلغ آن چگونه است؟
البته سوالهای دیگری که شاید تا به حال برای شما پیش نیامده باشد اما در صورت مواجهه با آن خواهید دید که بسیار چالش برانگیزند.
پس با ما همراه شوید تا یک بار برای همیشه پرونده پرداخت اپلیکیشن فی را ببندیم.
اپلیکیشن فی چیست؟
اپلیکیشن فی ( Application Fee) یا ادمیشن فی (Admission Fee) هزینه است که برای نهایی کردن ثبت درخواست پذیرش برخی دانشگاه های خارجی از شما دریافت میشود. این مبلغ را میتوان به عنوان کارمزد بررسی مدارک شما در نظر گرفت، همچنین پرداخت این مبلغ فیلتری مهم است که از ارسال بیهوده مدارک تحصیلی و یا حتی ارسال مدارک جعلی جلوگیری می کند.
بسیارند افرادی که مینیمم امتیازات لازم برای اخذ پذیرش از دانشگاه مطبوعشان را بدست نیاوردهاند و به قول معروف صرفا برای انداختن تیری در تاریکی اقدام به ارسال مدارک میکنند یا افرادی که صرفا به طور آزمایشی میخواهند یک بار پروسه اپلای کردن را انجام دهند پس همانطور که میبینید وجود چنین فیلتری منطقی به نظر میرسد.
در برخی دانشگاهها مبلغ ادمیشن فی در صورت پذیرش به عنوان بخشی از شهریه تلقی میشود برای مثال ادمیشن فی دانشگاه کنکوردیا کانادا بخشی از شهریه دانشجوست. دانشگاههای مختلف در مراحل مختلفی از ثبت درخواست بررسی مدارک یا اپلای کردن، پرداخت این مبلغ را درخواست میکنند. میزان این مبلغ از دانشگاهی به دانشگاه دیگر متفاوت خواهد بود. برا مثال این مبلغ برای دانشگاههای کانادایی معمولا بین 90 تا200 دلار است، در بخش انتهایی پروسه اپلای کردن پرداخت آن الزامی میشود و قابل استرداد نیست.
معرفی انواع روشهای پرداخت اپلیکیشن فی
در نظر داشته باشید نحوه پرداخت اپلیکیشن فی از دانشگاهی به دانشگاه دیگر متفاوت است. برخی از دانشگاهها فایل اسکن شده و یا فکس رسید پرداخت را میخواهند بعضی ها درگاه پرداخت آنلاین دارند برخی دیگر نیز پرداخت را به صورت حواله قبول میکنند. در هر حال نکته مهم برای ما این است که با توجه به محدودیتهای بانکی موجود چگونه این مبالغ را پرداخت کنیم.
شهروندان دیگر کشورهای دنیا به راحتی و با داشتن یک حساب بانکی در بانک های بین المللی و معتبر جهانی توانایی انجام تراکنشهای مالی بین المللی را دارند اما در کشور ما با توجه به محدودیت هایی که همگی ما از آنها مطلع هستیم، پرداخت های بین المللی برای افراد عادی و دانشجویان امری دشوار به نظر میرسد. اما واقعیت این است که این امر آنقدرها هم سخت و دشوار نیست. شما میتوانید به یکی از روشهایی که در ادامه برایتان شرح میدهیم تراکنش مالی لازم را انجام دهید، اما هرکدام از این روشها مزایا و معایبی دارد که بهتر است قبل از انتخاب آن و انجام تراکنش به خوبی با آنها آشنا باشید.
انواع روش های پرداخت اپلیکیشن فی
همنطور که حتما میدانید کردیت کارت, کارت اعتباری فیزیکی است که با داشتن آن میتوانید به اندازه اعتباری که بانک صادر کننده به شما میدهد مبالغی را برای خرید اقلام و یا پرداخت هزینهها بپردازید. این روش سریع ترین روش پرداخت به حساب میآید اما یک ایراد اساسی دارد داشتن این نوع از کارتهای اعتباری و دبیت کارتهای بین المللی (همان کارت بانکی خودمان) برای اغلب ما ایرانیهای داخل کشور تقریبا ناممکن است زیرا نیاز به افتتاح حساب در یکی از بانکهای خارجی داریم که با توجه به شرایط موجود و قوانین حال حاضر این امر با سختیهای بسیار زیادی همراه است.
در سالهای اخیر شرکتهای متعددی به ارائه سرویس خرید گیفت کارتهای معتبر خارجی مشغول بودهاند. کارمزد دریافتشده از متقاضیان سبب شده تا این روش عمالا پرهزینهتر از روشهای دیگر باشد.
اما نکته اصلی که در مورد انتخاب این روش پرداخت باید در نظر گرفته شود این است که در صورتی که به هر دلیل درخواست پسگرفتن وجه یا ریفاند مبلغ را داشته باشید کار مقداری سخت میشود طبق قوانین مبارزه با پول شوئی مبلغ باید به همان حسابی واریز شود که از آن پرداخت شده و گیفت کارتها یا این قابلیت را ندارند یا برای مدت محدودی اعتبار دارند.
از طرف دیگر اگر مبلغی اضافهتر در کارت خریداری شده بماند یا باید با توجه به نرخ تبدیل آن را بفروشید که امکان ضرر در آن بسیار است و یا اینکه خرید آنلاین انجام بدهید که توضیحات مسائل و مشکلات آن از حوصله این مقاله خارج است.
برخی از دانشگاهها با استفاده از خدمات بانکداری آنلاین و استفاده از درگاه پرداخت مستقیم و واسطه مشکل پرداخت اپلیکشنفی را حل کرده اند اما استفاده از این روش نیز مشکلاتی اساسی دارد.
احتمال قریب به یقین با IP ایرانی نمیتوانید از درگاه پرداخت خارجی استفاده کنید و مسئله مهمتر اینکه تا ثبت این پرداخت در سیستم مالی دانشگاه مقصد چند روزی فاصله خواهد بود. فرض بگیرید که در روزهای آخر و به اصطلاح ددلاین مشخص شده برای ثبت درخواست پذیرش میخواهید اقدام به اپلای کردن بکنید و لازمه بررسی مدارک شما هم پرداخت ادمیشن فی باشد. به دلیل تاخیر در روند ثبت این نوع از پزداخت عملا این روش به طور اتوماتیک از لیست انتخابهای شما حذف خواهد شد پس بهتر است در صورت انتخاب این روش تمام این مسائل را نیز در نظر بگیرید.
شرکت های واسطه پرداخت ارزی راه حل مناسبی برای تراکنش های بین المللی هستند و با طی مراحلی نه چندان دشوار یعنی باز کردن اکانت یا حساب کاربری و طی مراحل احراز هویت خیلی راحت با ارائه اطلاعات حساب پذیرنده و دیگر موارد خواسته شده میتوانید پرداخت را انجام دهید اما چند ضعف بزرگ وجود دارد:
اول از همه اینکه باید بررسی کنید به ایرانی ها خدمات ارائه میدهند یا خیر.
دوم اینکه در صورت بروز اشتباه در پروسه پرداخت و اعلام حساب مقصد و انجام واریز تقریبا هیچ راهی برای پسگرفتن پولتان وجود ندارد. علت آن نیز انبوه تراکنشهای بین المللی از این درگاهها میباشد و از آنجا که قبلتر در بخش پرداخت با کردیت کارتها نیز به آن اشاره شد طبق قوانین بین المللی مبارزه با پول شوئی مبلغ استردادی باید به حساب خود شخص برگردد و انجام چنین مهمی عملا ممکن نخواهد بود.
سومین و مهمترین مسئله درمورد استفاده از این روش پرداخت این است که بر خلاف آنچه تبلیغات میگویند نرخ تبدیل ارز در این درگاهها بیشتر از میزان قانونی و بانکی آن است و معمولا به شیوههای مختلف با اخذ مبالغی به عنوان کارمزد، عملا هزینه انتقال پول گران تر از حدی که باید تمام میشود.
پرداخت ریالی راحترین و بی دردسرترین راه ممکن برای پرداخت اپلیکیشن فی میباشد. نیازی به تبدیل ارز و متعاقبا تحمل استرسهای ناشی از نوسانات ارز نیست. طرف شما یک شرکت معتبر و فعال در کشور ایران است که مجوزهای رسمی این کار را دریافت کرده و از همه مهمتر مسئولیت پرداخت صحیح و به موقع مبلغ را به عهده دارد و در اکثر موارد تنها دقایقی پس از ثبت درخواست تراکنش، پروسه انتقال وجه شما به راحتی انجام میشود.
- دیگر نگران تاخیر در پرداخت نخواهید بود
- دیگر نگران تاخیر در ثبت درخواست پذیرش دانشگاه نخواهید بود
- به راحتی با موبایل بانک و یا اینترنت بانک خود مبلغ را از حساب شخصی خود پرداخت خواهید کرد
- مسئولیت پیگیری پرداخت با شما نخواهد بود.
چرا پرداخت اپلیکیشن فی با «یونیفی»
خوب تا به اینجای مقاله بررسی روشهای پرداخت را با هم مرور کردیم اما چرا ما به شما پیشنهاد میکنیم که پرداخت ریالی را با ما تجربه کنید.
یونیفی یک شرکت معتبر کانادایی است که در ایران با موسسات معتبر و نامآشنایی نظیر ویزا موندیال، اپلایاستار، آبرنگسفر و … همکاری میکند و در تمامی دوره فعالیت خود بدون هیچگونه مشکل و شکایتی از جانب این شرکتها و یا اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر به انجام وظیفه خود ادامه داده است.
ارائه خدمات متنوع جدای از پرداخت اپلیکیشن فی نظیر ثبت نام در آزمونهای بین المللی پیگیری ثبت نام و استرداد وجوهی نظیر دیپازیت و ادمیشنفی از دیگر دلایلی است که ما را از دیگر موسسات فعال در این زمینه متمایز میکند.
نمایندگان این شرکت در کانادا مستقیما پیگیر رفع و رجوع هرگونه مشکلی در پروسه پرداخت و ثبت درخواست پذیرش در دانشگاه هستند و درصورت درخواست ریفاند مستقیما این کار را از دانشگاه پیگیری خواهند کرد. ضمنا همانطور که اشاره شد، به سبب همکاری نزدیک مشاورین ما با با شرکتهای معتبری چون ویزا موندیال و اپلایاستار که هردو از موسسات به نام اعزام دانشجو هستند آشنایی کاملی با امر پرداخت هزینههای ثبت نام دانشگاه و مقررات بروکراتیک دانشگاهی دارند پس یونیفی تنها یک راه برای پرداخت هزینهها نیست بلکه سپردن امور مالی ثبت نام دانشگاه به خبرهترین افراد است.
در آخر نیز باید به رقابتی بودن هزینهها در یونیفی اشاره کرده. کارمزد پرداخت اپلیکیشن فی در یونیفی بسیار رقابتی است و ما تمام تلاش خود را میکنیم تا همیشه این مزیت را حفظ کنیم.
برای شروع پروسه پرداخت ادمیشن فی تنها کافیست فرم زیر را پر کنید. مشاوران ما در تمامی مراحل پرداخت اپلیکیشن فی پاسخگوی سوالات شما خواهند بود.
پرداخت اپلیکشن / ادمیشن فی (Application / Admission Fee)
"*" indicates required fields
سوالات متداول
اگر اپلیکیشنم برای دانشگاه را پس بگیرم، آیا میتوانم برای اپلیکیشن فی ریفاند بگیرم؟
در بیشتر موارد خیر. در بعضی موارد تنها در صورتی میتوانید درخواست بازپرداخت کنید که درخواست خود را قبل از شروع پردازش آن توسط دانشگاه پس بگیرید.
اگر اپلیکیشن تحصیلی و درخواست اولیه من برگردانده شود، آیا بازپرداخت یا ریفاند دریافت خواهم کرد؟
بله، اگر درخواست شما برگشت بخورد، بازپرداخت دریافت خواهید کرد. دلایل برگشت خوردن اپلیکیشن:
- ناقص بودن
- ارسال درخواست قبل از بازگشایی مجدد برنامه
- پر شدن برنامه
بازپرداخت ممکن است تا هشت هفته طول بکشد. اگر مدت بیشتری منتظر بودهاید، درخواست بازپرداخت ارسال کنید.
توجه: هزینه بیومتریک قابل استرداد نیست.
من اپلیکیشن برای دانشگاهی ارسال کردم اما میخواهم برنامهها را تغییر دهم. آیا میتوانم هزینههایی را که قبلاً پرداخت کردهام را به برنامه جدید خود انتقال بدهم؟
خیر. اگر میخواهید تحت برنامه دیگری درخواست دهید، یک درخواست جدید ارسال کنید و دوباره هزینهها را پرداخت کنید. اگر اولین درخواست خود را قبل از شروع پردازش آن پس بگیرید، بازپرداخت یا ریفاند دریافت خواهید کرد.
من به اندازه کافی برای درخواست اپلیکیشن فی پرداخت نکردم. چه میتوانم بکنم؟
ما در یونیفی به این موارد قبل از نهایی شدن پرداخت رسیدگی میکنیم پس نگران نباشید. ما سایت را چک میکنیم تا ببینیم آیا میتوانید مابه تفاوت را به صورت آنلاین پرداخت کنید.
در صورتی که خودتان پرداخت را انجام داده اید، با سایت پذیرنده تماس بگیرید.اگر اجازه نمیدهند مابه التفاوت را به صورت آنلاین پرداخت کنید، درخواست بازپرداخت کنید و دوباره مبلغ را یک جا پرداخت کنید. مطمئن شوید که مبلغ صحیح را پرداخت کردهاید و رسید را با درخواست خود با هم بفرستید.
من برای درخواست اپلیکیشن فی هزینه اضافی پرداخت کردم. آیا میتوانم مبلغ اضافی را دریافت کنم؟
بله. در صورتی که از کاربردان یونیفی هستید، پس از بررسی درخواست شما، ما اضافه پرداخت شما را تایید کرده و مابه التفاوت را به شما بازپرداخت میکنیم.
آیا می توانم هزینه های شهریه و اپلیکیشن خود را حضوری در بانکی در کانادا پرداخت کنم؟
در بیشتر موارد، خیر.
فرم رسید پرداخت (IMM ۵۴۰۱) که برای پرداخت در بانکی در کانادا استفاده میشد، دیگر ارائه نمیشود. اگر از قبل فرم پرداختی دارید که قبل از ۳۱ مارس ۲۰۱۶ توسط بانک شما مهر شده است، همچنان میتوانید از آن برای پرداخت استفاده کنید. در غیر این صورت باید هزینههای خود را به صورت آنلاین پرداخت کنید.
از چه مرورگری برای پرداخت آنلاین شهریه استفاده کنم؟
برای پرداخت آنلاین به یکی از مرورگرهای زیر نیاز دارید:
اینترنت اکسپلورر ۱۱ یا بالاتر
گوگل کروم ۳۰ یا بالاتر
موزیلا فایرفاکس ۲۷ یا بالاتر
سافاری ۸ یا بالاتر
اگر در پرداخت آنلاین مشکل دارید، مرورگر خود را به آخرین نسخه به روز کنید و دوباره امتحان کنید.
چطور در پرداخت اپلیکیشن فی صرفه جویی کنم؟
- خیلی دنبال دانشگاه های بدون اپلیکیشن فی کانادا نباشید. به ندرت می توانید بدون پرداخت اپلیکیشن فی به یک دانشگاه خوب اپلای کنید.
- برای دانشگاهی اپلیکیشن فی را پرداخت کنید که شانس پذیرش خودتان در آن را بالا میدانید.
- با اساتید آن دانشگاه برای رشته های research-based مقاطع تحصیلات تکمیلی مکاتبه کنید.
توصیه میکنیم ابتدا با استادی که قرار است سوپروایزر شما باشد مکاتبه کنید. بعد از توافق با استاد، شما حداقل میدانید که تا حد زیادی با درخواست شما موافقت شده است. این فرآیند را برای چند استاد در چند دانشگاه که متناسب با نیاز شما هستند تکرار کنید. در نهایت شما میتوانید تنها اپلیکیشن فی برای این دانشگاه ها را بپردازید.
اپلیکیشن تحصیلی من رد شد. آیا میتوانم برای اپلیکیشن فی ریفاند دریافت کنم؟
در بیشتر موارد، خیر. پس از شروع پردازش اپلیکیشن شما، هزینه درخواست شما قابل بازپرداخت نیست.
پرداخت ادمیشن فی و شهریه از طریق یونیفی برای کدام دانشگاه های کانادایی ممکن است؟
ما در یونیفی امکان پرداخت هزینه های اپلای برای همه موسسات آموزشی، کالج ها و دانشگاه های کانادا را داریم. برای پرداخت اپلیکیشن فی برای سایر کشورها نیز میتوانید فرم سفارش ما را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.